Politiet beder om hjælp efter skyderi: Har du set denne scooter?

Politiet har offentliggjort et billede af to maskerede mænd på en scooter, der menes at stå bag et skyderi den 2. august.

Foto: Københavns Politi

Politiet efterlyser nu to personer, der menes at stå bag et skyderi i krydset mellem Frederiksborgvej og Tomgårdsvej i København 2. august lidt før klokken 20.

En 24-årig mand blev skudt i ryggen, mens han kom gående over krydset. Manden overlevede episoden.

Læs også Politiet åbner ny hotline: Send os billeder af bandekriminelle

- Gerningsmændene var iført mørkt tøj og handsker og var iklædt således, at kun deres øje var fri. Passageren bar formentligt sorte Nike-sko med hvid sål, lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.

Politiet har valgt at offentliggøre et billede, hvor man ser de to maskerede mænd sidde på en scooter uden nummerplade, og køretøjet kan vise sig at være et vigtigt spor.

Tydelige farver

Politiet ved at scooteren har kørt rundt i området umiddelbart inden skyderiet. Lige efter skyderiet, kørte gerningsmændene væk fra stedet ad Frederiksborgvej mod Emdrup og Søborg.

Scooteren har en tydelig blå farve med gule stafferinger nederst foran og med noget gult i hjulene. Ligeledes med noget muligt rødt/lilla ved bagsædet.

Læs også Bande-talsmand: Politi eller politikere kan ikke stoppe os

Scooteren ses at have et sølv eller metalfarvet udstødningsrør.

Såfremt man ved hvor denne scooter står, eller man har oplysninger om hvem der har kørt på den, bedes man ringe til Københavns Politi på tlf. 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik