Berygtet bande festede i Folkets Hus

Banden Loyal to Familia, der står bag alt lige fra afpresning til narkohandel og skudvekslinger, har holdt flere fester i Folkets Hus i København.

Af mindst tre omgange har medlemmer af banden Loyal to Familia holdt fester i det kommunalt støttede Folkets Hus på Nørrebro i København.

Det fremgår af et svar fra Socialforvaltningen til det konservative medlem af Borgerrepræsentationen, Mette-Katrine Buch.

Loyal to Familia har ifølge Københavns Politi brugt de kommunale lokaler til at fejre, at bandens leder Shauib Khan i marts blev løsladt. Han havde siddet fængslet siden 2013 for blandt andet et gruppeoverfald på to tilfældige personer i Københavns Nordvestkvarter og yderligere et overfald på et andet bandemedlem under sin fængsling.

De såkaldte releasefester fandt ifølge svaret fra Socialforvaltningen sted den 24. og 25. marts. Igen for nylig afholdt Loyal to Familia en påskefrokost i Folkets Hus, der ellers ifølge husets egen hjemmeside skal være et samlingssted for borgere på Nørrebro, hvor man kan dyrke sport, drikke kaffe, se film og lave folkekøkken.

Knud Foldschack, der er bestyrelsesformand i fonden bag Folkets Hus, oplyser til TV2 Lorry, at huset på baggrund af de nye oplysninger om øget bandeaktivitet lukkes midlertidigt ned, til der er styr på situationen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Mangel på servicehunde

playMangel på servicehunde rammer Mathias: "Jeg frygter, at hunden ikke kommer"

20180419-170125-l-1920x1277we.jpg

Supermarked har problemer med unge uden mundbind - sender appel til forældre

Udklipmurer fra Brøndby

Murer fra Brøndby får lov at blive i Danmark, mens klagesag behandles

Fakkeloptog Helsingør

Hundredvis af borgere støttede caféejer i fuldstændig stilhed

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere