Voldelig nat: 19-årig overfaldet med knivstik og spark

I Ballerup er en 19-årig mand blevet overfaldet med kniv og spark af to jævnaldrende. Politiet leder efter en 17-årig gerningsmand.

En 19-årig mand er lettere tilskadekommen efter at være blevet stukket med en kniv i låret foran Rugvænget 46 i Ballerup tirsdag aften. Politiet leder efter en 17-årig, som angiveligt har sparket den 19-årige mand i hovedet.

Episoden skete tirsdag aften. Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Holm.

Kort efter klokken 1 kunne politiet oplyse, at manden var udskrevet igen, da knivstikket heldigvis ikke været så dybt. De fik anmeldelsen om overfaldet nogle timer inden klokken 21.36.

Også i Albertslund har der i nat været et knivstik, hvor en 18-årig dreng selv opsøgte hjælp på skadestuen. I Ishøj har tre-fire mænd overfaldet en 21-mand og efterladt ham blå mærker på det meste af kroppen og en mulig brækket næse.

Ifølge politiet opholder den 19-årige mand fra episoden med knivstikkeriet i Ballerup sig med en gruppe venner på nogle bænke foran Rugvænget 46 i Ballerup, da de bliver opsøgt af to gerningsmænd.

- Der opstår en form for skænderi, og en af de to gerningsmænd stikker den 19-årige i låret med en kniv, mens den anden, en formodet 17-årig gerningsmand, sparker ham i hovedet.

Det er lykkedes politiet at anholde ham, som førte kniven, mens den anden person, der sparkede offeret, fortsat er på fri fod.

- Vi ved godt, hvem den 17-årige er, for i et eller andet omfang har de alle sammen kendt hinanden, da de kommer fra det samme område, siger vagtchef Brian Holm, som opfordrer teenageren til at melde sig selv.

Begge gerningsmænd vil blive sigtet for grov vold, og den 19-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag. Ifølge politiet er alle de unge mænd kendte af politiet i forvejen.

Vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi understreger dog, at de ikke er kendt for noget alvorligt såsom bandekriminalitet, men småkriminalitet i den lave ende af skalaen.

Motivet for overfaldet er endnu ukendt.

- Vi ved ikke, hvad de kommer op at skændes over. Den ene gruppe sidder på nogle bænke uden for på Rugvænget, mens den anden gruppe opholder sig i en lejlighed i nærheden, da de altså beslutter sig for at mødes, siger Brian Holm.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere