Væltet lastbil og spærrede spor: Frostvejr skaber trafikkaos

Et uheld på Helsingørmotorvejen lukker det ene spor, mens en lastbil spærrede motorvejsfrakørsel. Kør forsigtigt, siger myndighederne.

Opdatering: Politiet oplyser, at den væltede lastbil ved frakørslen på Frederikssundsmortorvejen nu er fjernet og motorvejsrampen igen åben for trafik. Det samme gælder det lukkede spor på Helsingørmotorvejen, der nu er åbnet op igen.

Det er glat på vejene her til morgen, og det giver trafikale problemer.

Vejdirektoratets informationscenter har været rødglødende tirsdag morgen med oplysninger om færdselsuheld og trafikproblemer.

I myldretiden omkring klokken 06.30 blev det oplyst, at et uheld var sket omkring frakørsel 10 ved Hørsholm på Helsingørmotorvejen.

Uheldet betød, at det ene spor var lukket, og at bilister på strækningen derfor skulle påregne ekstra rejsetid denne morgen.

Efter effektiv indsats var vejen ryddet og begge spor åbne for trafik en halv time senere.

Væltet lastbil spærrede motorvejsfrakørsel

Tidligere på morgenen var den gal nær Ballerup.

En væltet lastbil spærrede for trafikken på forbindelsesrampen fra Frederikssundsmotorvejen i udadgående retning til Motorring 4 i sydgående retning.

Mens redningspersonale forsøgte at bjerge lastbilen var rampen spærret.

- Vi har fået lastbilen på ret køl, men lige nu er problemet at få den bjerget helt væk. Men vi arbejder stenhårdt på at få det klaret så hurtigt, som vi kan, udtalte vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Lars Jørgensen til TV 2 Lorry omkring klokken 06 tirsdag morgen.

Derfor lyder opfordringen, at man som morgentrafikant skal søge andre veje på vej mod arbejde her til morgen, hvis den spærrede frakørselsrampe indgår i ens daglige rute.

- Jeg kan desværre ikke garantere noget i forhold til tidshorisonten, men vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Indtil da må man søge alternative veje, siger vagtchefen.

Lastbilen blev fjernet og vejen genåbnet omkring klokken 06.20.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Rambuktyveri ved Illum.

Maskerede tyve stjæler ure i rambuktyveri ved Illum

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere