Strip og lapdance blandt elever på Borupgaard Gymnasium

På Borupgaard Gymnasium i Ballerup skulle 1G piger og drenge udføre lapdance og strip foran hele skolen for at blive Mister eller Miss Put.

1G-piger som spiser bananer og åbner skjorter på andre elever med bind for øjnene er blot en del af de ritualer som de nystartede elever på Borupgaard Gymnasium i Ballerup skal udføre, hvis de vil blive Miss Put.

Konkurrenen arrangeres af 3G-elever, og de udvalgte elever bliver valgt på baggrund af deres udseende.

Begivenheden er programsat i skolens program og afvikles i kantinen i starten af hvert nyt skoleår. Her er både lærere og elever tilstede, og konkurrencerne afvikles med godkendelse fra skolens ledelse.

Ifølge Radio24syvs interviews med 14 elever fra Borupgaard Gymnasium har traditionen eksisteret i årevis. Den uofficielle præmie for de  Det skriver flere medier her til morgen.

Hannah Engmose Johansen er 17 år, går i 1G på Borupgaard Gymnasium og så er hun ikke begejstret for den aldrende tradition:

- Jeg synes, det bringer fokus det forkerte sted hen, nemlig på udseende og villighed frem for på personlighed. Og man efterlades med en følelse af ikke at være god nok eller pæn nok, siger hun til Radio24syv.

Da begivenhederne fandt sted  2013 skulle de kvindelige deltagere fjerne deres make-up i alles påsyn, hvorefter de, der ikke længere var 'lækre nok', blev stemt ud. Herefter skulle de resterende vende numsen mod publikum, så drengene kunne vurdere om pigernes numser var for store.

Tilsidst skulle pigerne spise en banan og give en lapdance.

Det medførte, at der ikke var nogen piger, som stillede op i konkurrencen i 2014, hvor konkurrencen kun blev afviklet for drengene.

I dette skoleår er begivenhederne tilbage for begge køn, og denne gang skulle pigerne ifølge Radio24syvs oplysninger, slikke cremen af en Oreo-kiks og knappe drengenes skjorter op med bind for øjnene.

Imens skulle drengene synge, danse og spise en salat uden hænder. Et tidligere år strippede flere drenge angiveligt alt tøjet af foran skolens resterende elever.

Til Radio24syv fortæller rektor ved Borupgaard Gymnasium, Thomas Jørgensen, at han hele tiden arbejder på at mindske den seksualiserede adfærd.

- Vi har haft fokus på at ændre indholdet af den pågældende - oprindeligt ret uskyldige konkurrence - i hele min tid som rektor, og det sker ved både dialog og forbud. Derfor har der også været tidspunkter, hvor vi ikke har tilladt den, siger han til Radio24syv ifølge flere medier.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

OBS - betalingsbillede!

Overraskende tal: Fraflyttende børnefamilier dæmper Københavns vækst

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere