Skudsag i Måløv: Politiet søger vidner

Efterforskningen af skudsalven i Måløv er stadig i fuld gang

Den sorte VW Golf blev fundet efterladt efter skudepisoden. Foto: Foto: Byrd / Steven Knap

Det udløste en markant politiaktion, da der blev affyret en hel stribe skud i Måløv ved Ballerup tidligt søndag aften. Efterforskningen er stadig i gang og Købenahvns Vestegns Politi meddeler nu, at de søger vidner i sagen.

Politiets første undersøgelser tyder på, at skuddene blev affyret af personer, der kørte i en sort Opel Insigna, og at de skød mod en sort VW Golf. Efterfølgende blev Insigniaen fundet efterladt i Måløv Hovedgade, mens den sorte VW Golf blev fundet lige i nærheden. De to biler er nu i politiets varetægt.

Københavns Vestegns Politi anholdt søndag aften fire personer i sagen. De blev dog afhørt uden sigtelse og er siden blevet løsladt.

- Vi er stadig i efterforskningens indledende fase og ved at afdække hændelsesforløbet. Det er for tidligt at sige noget om motiver, det skal vores videre efterforskning kaste lys over, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at andre biler kan have været involveret i hændelsen og derfor vil politiet gerne høre fra vidner og andre, som kan have set noget mistænkeligt i tiden op til, under og efter skudepisoden i Måløv.

Politiet er til stede i Måløv med en mobil politistation, og Københavns Vestegns Politi understreger, at alle er velkomne til at komme forbi med store eller små oplysninger om skyderiet. Alternativt kan man døgnet rundt ringe opå 43 86 14 48.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik