Skudsag i Måløv: Politiet søger vidner

Efterforskningen af skudsalven i Måløv er stadig i fuld gang

Det udløste en markant politiaktion, da der blev affyret en hel stribe skud i Måløv ved Ballerup tidligt søndag aften. Efterforskningen er stadig i gang og Købenahvns Vestegns Politi meddeler nu, at de søger vidner i sagen.

Politiets første undersøgelser tyder på, at skuddene blev affyret af personer, der kørte i en sort Opel Insigna, og at de skød mod en sort VW Golf. Efterfølgende blev Insigniaen fundet efterladt i Måløv Hovedgade, mens den sorte VW Golf blev fundet lige i nærheden. De to biler er nu i politiets varetægt.

Københavns Vestegns Politi anholdt søndag aften fire personer i sagen. De blev dog afhørt uden sigtelse og er siden blevet løsladt.

- Vi er stadig i efterforskningens indledende fase og ved at afdække hændelsesforløbet. Det er for tidligt at sige noget om motiver, det skal vores videre efterforskning kaste lys over, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at andre biler kan have været involveret i hændelsen og derfor vil politiet gerne høre fra vidner og andre, som kan have set noget mistænkeligt i tiden op til, under og efter skudepisoden i Måløv.

Politiet er til stede i Måløv med en mobil politistation, og Københavns Vestegns Politi understreger, at alle er velkomne til at komme forbi med store eller små oplysninger om skyderiet. Alternativt kan man døgnet rundt ringe opå 43 86 14 48.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere