Polsk mand får syv års fængsel og udvisning for narkosalg

En 25-årig polsk mand er torsdag blevet idømt syv års fængsel samt efterfølgende udvisning af landet for salg af hårde stoffer.

Retten i Glostrup har her til eftermiddag haft en større sag på programmet.

En 25-årig polsk mand er blevet idømt syv års fængsel for blandt andet salg af amfetamin, samt for at have været i besiddelse af store mængder ecstasy-piller, kokain, MDMA og hash.

Derudover er manden blevet udvist af Danmark for bestandig - forstået på den måde, at han altså ikke længere er velkommen i landet, når han om nogle år har afsonet sin fængsselsstraf.

- Det er en sag, der har kørt som en tilståelsessag på baggrund af grundigt politiarbejde. Manden blev anholdt på gaden i Glostrup, hvor politiet havde sporet ham til at befinde sig - og hvor han blev anholdt med lidt af hvert på sig i forhold til forskellige stoffer, siger Peter Rask, senioranklager hos Københavns Vestegns Politi, til TV 2 Lorry.

- Efterfølgende fandt politiet så ud af, hvor han boede, og hvor de så efterfølgende kunne tage hen og finde frem til rigtig meget narko, tilføjer han.

Stoffer og kontanter

Politiets fangst hos den polske mand omfattede blandt andet cirka 1,5 kilo amfetamin, 3.700 ecstasy-piller samt 320 gram kokain.

Derudover fandt politiet også 152.000 kroner i kontakter fra salg af stoffer, der var gemt i lejligheden - beløbet svarer ifølge senioranklageren til salg af omkring 1,5 kilo amfetamin.

- Selvom vi før har set større sager, er det her klart i den mere alvorlige afdeling. Nu har manden så 14 dage til at beslutte sig for, om han vil anke dommen. I første omgang har han valgt at benytte sig af sin betænkningstid, siger senioranklager Peter Rask. 

Den 25-årige polske mand blev anholdt på gaden d. 5 september. Politiet er i besiddelse af mandens mobiltelefon, men i denne omgang er ingen andre blevet sigtet i sagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere