Politi efterlyser to drenge: Filmede voldeligt overfald på 11-årig

Drengen, der blev overfaldet, blev sparket i hovedet, mens episoden blev filmet af gerningspersonerne.

Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu en sag fra Skovlunde, hvor en 11-årig dreng er blevet udsat for vold. Episoden blev filmet og er siden delt på de sociale medier.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Overfaldet skete på en skaterbane ud for Lilletoften 100 den 23. marts cirka klokken 18.00.

Her var den 11-årige dreng på skaterbanen med en kammerat, da de blev passet op af to jævnaldrende drenge, som sparkede den 11-årige i hovedet.

I første omgang blev det ikke anmeldt til politiet, men da drengens mor for et par dage siden opdagede, at overfaldet var blevet filmet og lagt ud på de sociale medier, anmeldte hun begge forhold til Københavns Vestegns Politi. 

- Både det at begå vold og bagefter dele video af det på de sociale medier er strafbart. Og selv om gerningspersonerne angiveligt er under den kriminelle lavalder, så kan de forvente markant opmærksomhed fra os, ungekriminaltetsnævnet, skole og socialforvaltning.

- Det er noget, vi ser ganske alvorligt på, siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn i pressemeddelelsen.

De ene af de to gerningspersoner beskrives som en dreng på 12-13 år, der var iført en orange kasket og en tynd sort jakke. Han ankom til skaterbanen på en grøn cykel, og det var ham, der begik volden.

Den anden gerningsperson beskrives også som en dreng på 12-13 år, men ellers er der et meget sparsomt signalement af ham, ud over at han ankom til skaterbanen på en sort eller rød mountainbike.

Har man oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.