Otte danskere med til 6-dagesløbet

Otte danskere er med, når der om 14 dage afvikles 6-dagesløb i Ballerup.

Rundt og rundt går det, når der køres 6-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Det er 54. gang, det kendte cykelløb afvikles, og i år bliver det med otte danskere i pedalerne.

Det komplette felt på i alt 15 par offentliggøres onsdag den 27. januar, men allerede nu er det altså fastlagt, at der deltager otte danske ryttere i løbet.

Det skriver arrangørerne bag 6-dagesløbet i en pressemeddelelse.

De otte danske ryttere er Mathias Krigbaum, Daniel Hartvig, Alex Rasmussen, Elias Helleskov Busk, Marc Hester, Frederik Schwartz, Simon Bigum og Jesper Mørkøv.

- Vi har en god blanding af vores mest rutinerede danske 6-dagesryttere og en række unge talenter med i årets felt. Naturligvis har vi store forventninger til Marc Hester, Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen, men jeg glæder mig også til at se hvad de unge kan udrette, siger sportslig ansvarlig for 6-dagesløbet, Jimmi Madsen, i en pressemeddelelse.

Daniel Hartvig og Frederik Schwartz kører begge deres første 6-dagesløb, mens de øvrige danskere også deltog i løbet sidste år.

- Vi er rigtige glade for at kunne præsentere en landsholdsrytter i Daniel Hartvig, og jeg ved han har styrken til at få sig markeret. Frederik Schwartz er en stærk fighter med en fantastisk teknik. Jeg glæder mig specielt meget til at følge ham, når vi skal afvikle nyheden Longest Lap, hvor hans teknik virkelig kan komme ham til gode, siger Jimmi Madsen.

Årets 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar i Ballerup Super Arena.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik