Lang kø: Chokoladefabrik sælger ud af varer i stort drive in-salg

Lige nu er der lang bilkø i Ballerup, fordi Toms har en masse varer i overskud, som chokoladefabrikken i dag sælger ved et stort drive in-lagersalg.

Fredag er der mulighed for at få lidt ekstra lækkert til weekenden hos chokoladefabrikken Toms i Ballerup. Her er der nemlig drive in-lagersalg.

Det har allerede fra åbningen klokken ni skabt lange køer foran Toms. Den store interesse har fået politiets opmærksomhed, som er til stede ved lagersalget. 

På grund af coronakrisen har Toms en masse til den søde tand, både i flydende og fast form, i overskud. Varerne skulle være sendt til verdens lufthavne og grænsehandlen, som den seneste tid har oplevet en stor nedgang i deres salg.

- Det vil simpelthen være både dyrt og meget fortvivlende for os, hvis disse varer ender med at gå tabt. Vi skal alle hjælpe til at undgå madspild – vores håb er, at lagersalget her kan bidrage til det, fortæller Martin Thorup Haagensen, direktør for internationalt salg hos Toms, til TV 2 Lorry.

Regner med 1000 gæster

Salget foregår ved, at bilerne holder i kø ude foran fabrikken, hvor Toms har pakket ni forskellige poser med diverse former for slik og likør. Og Toms forventer en stor flok kunder på cirka 1000 gæster. 

- Vi har mange medarbejdere stående klar til at hjælpe med at lede bilerne på rette vej. Selve lagersalget er super simpelt i sin opsætning, hvorfor alle biler skal samme vej rundt på området. Medarbejdere fra nærmest alle afdelinger i Toms har samarbejdet på fuld tryk for at få det hele klar til i dag, siger Martin Thorup Haagensen.

Artiklen fortsætter under billederne

Der er både Toms- og Anthon Berg-produkter at hente hos fabrikken i Ballerup.
Der er både Toms- og Anthon Berg-produkter at hente hos fabrikken i Ballerup.
Foto: Presse-fotos.dk
Alle varer er pre-pakket for at undgå smitte blandt kunderne og medarbejderne.
Alle varer er pre-pakket for at undgå smitte blandt kunderne og medarbejderne.
Foto: Presse-fotos.dk

Politiet har været forbi

Det store lagersalg havde i første omgang ikke fået Københavns Vestegns Politis opmærksomhed.

- Vi er ikke underrettet om det, så det er umiddelbart ikke noget, der er af større karakter, fortalte vagtchef Brian Holm tidligere på morgenen til TV 2 Lorry.

Ifølge Toms var politiet blevet underret inden lagersalget, hvor arrangement også var blevet godkendt i henhold til retningslinjerne.

Politiet har dog efterfølgende skrevet på Twitter, at de nu er til stede, for at sikre sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt. Dette forsikrer direktøren for internationalt salg hos Toms, at de bliver. 

- Vi har pre-pakket et udvalg af poser, som indeholder de Toms- og Anthon Berg-produkter, vi håber at hjælpe videre med lagersalget her. Dette gør det enkelt og trygt for kunderne at bestille, betale og få udleveret de ønskede vareposer uden at skulle forlade bilen.

Toms drive in-lagersalg afholdes frem til klokken 15.

Der er stor interesse for Toms lagersalg.
Der er stor interesse for Toms lagersalg.
Foto: Presse-fotos.dk

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

sabb

Skruppelløse folk hugger donationer til udsatte - resterne bliver smidt på fortovet

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere