Jesper skulle passe Mufti - nu er den efterlyst

En hundepasser i Ballerup er havnet i en slem kattepine. Den niårige hund, han skulle passe på, er stukket af.

1 af 3

- Det er dybt ulykkeligt. Jeg er meget ked af, at Mufti er væk, og jeg ved, at det påvirker mine venners ferie i Spanien.

Sådan lyder det fra Jesper Jacobsen fra Ballerup. Han er havnet i en slem kattepine - eller rettere hundepine. Den hund, han er sat til at passe på for sine venner, mens de er på sommerferie, er nemlig løbet væk.

- Mufti løb væk i lørdags. Det var ret hårdt vejr, og hun troede, at det ville blive tordenvejr. Mufti er meget bange for tordenvejr, og så skal hun bare væk, siger Jesper Jacobsen.

Han arbejder på højtryk for at finde den niårige mynde. Jesper har engageret venner, bekendte og fremmede i jagten på hunden. Det har blandt andet resulteret i en Facebook-side med navnet 'Find Mufti'.

- Jeg vil så gerne finde hende, inden mine venner kommer hjem i næste uge. Jeg har fortalt dem om situationen, og jeg ved, at moren og børnene i familien har meget svært ved at slappe af og nyde deres ferie, siger Jesper Jacobsen.

Han fortæller, at Mufti befandt sig i en lukket have i en feriebolig, da mynden - en såkaldt Whippet - stak af.

- Hun er hoppet over hegnet. En Whippet er meget adræt og kan forcere et to meter højt hegn, hvis den vil.

Jesper Jacobsen beder enhver, der har set den sort/hvide mynde, om at kontakte ham.

- Hun er meget sød og blid, men man skal ikke forsøge at indfange hende, for så stikker hun af. Hvis man ser hende, vil jeg blive meget glad, hvis man straks ringer til mig.

Mufti er sidst set i Måløv ved 18-tiden onsdag aften.

Jesper Jacobsen kan kontaktes på telefon 61 71 12 02.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik