Dansker fører seksdagesløbet i Ballerup

Marc Hester og hans belgiske makker Jasper De Buyst fører seksdagesløbet i Ballerup efter åbningsaftenen.

Den danske cykelrytter Marc Hester fører seksdagesløbet i Ballerup med sin belgiske makker Jasper De Buyst efter torsdagens jagter.

Seksdagesløbet begyndte torsdag aften, og Marc Hester og belgieren er på omgangshøjde med det tyske par Leif Lampater og Robert Kalz, mens par nummer syv i dannebrogstrøjerne, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv er nummer tre, en omgang efter.

Yderligere to par, blandt dem Michael Mørkøvs lillebror Jesper Mørkøv med schweizeren Christian Grasmann, er på omgangshøjde med par nummer syv, mens alle andre par er kørt mindst seks omgange bagud efter en hård åbningsjagt over 75 minutter.

Marc Hester vandt seksdagesløbet i 2012 med belgieren Iljo Keisse. Med den kun 21-årige Jasper De Buyst har han fået en makker, som også kan være med til at bringe ham til sejr.

Belgieren, som er holdkammerat med Lars Bak på landevejsholdet Lotto-Soudal, så i den lange åbningsjagt ud til at være feltets måske stærkeste rytter, og Marc Hester kørte også stærkt.

Hester/De Buyst og tyskerne Lampater/Kalz har også allerede skilt sig ud på point. Mens Hester og hans makker har 56 point, har tyskerne 54. Alex Rasmussen og Michael Mørkøv scorer som regel mange point, men par nummer syv høstede kun 38 point på førstedagen.

Seksdagesløbet slutter sent tirsdag aften.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere