Bestialsk rockerdrab: Tiltalt for usømmelig behandling af lig

Der er rejst tiltale i en drabssag, hvor liget af en mand fra det kriminelle miljø blev parteret. "Usædvanlig voldsom sag", lyder det fra anklageren.

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi har rejst tiltale mod en 34-årig østeuropæisk mand for drabet på en 25-årig mand i en lejlighed i Hedeparken i Ballerup i august 2016.

Den 34-årige er samtidig blevet tiltalt for usømmelig behandling af lig, da han ifølge tiltalen tvang en anden mand til at partere liget af den dræbte mand.

Sag kørt bag dobbeltlukkede døre
I forbindelse med drabsefterforskningen blev den 34-årige mand anholdt få dage efter drabet sammen med en 21-årige mand, og de blev begge fængslet bag dobbeltlukkede døre.

Den videre efterforskning viste, at den 21-årige var blevet tilbageholdt i lejligheden og udsat for grov vold og tildelt adskillige knivstik på kroppen og i hovedet.

Ifølge anklageskriftet blev den 21-årige i den forbindelse tvunget til at partere liget af den dræbte mand. Derfor er alle sigtelser mod den 21-årige frafaldet.

Usædvanlig voldsom sag

Det 25-årige offer havde tilknytning til rockergruppen Satudarah.

Politiet mener, han blev slået ihjel i lejligheden i Hedeparken i Ballerup, hvorefter liget blev parteret og fordelt i blå IKEA-poser og så transporteret til Orchidevej i Vestskoven ved Albertslund, hvor det senere blev fundet.

- Der er tale om en usædvanlig voldsom sag, som vi nu kan rejse tiltalte i, siger specialanklager Morten Frederiksen fra København Vestegns Politi.

Sagen skal køre i Retten i Glostrup den 24. og 27. november samt den 4., 5., 7. og 14. december.

Billeder fra september 2016:

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere