Bestialsk rockerdrab: Tiltalt for usømmelig behandling af lig

Der er rejst tiltale i en drabssag, hvor liget af en mand fra det kriminelle miljø blev parteret. "Usædvanlig voldsom sag", lyder det fra anklageren.

Politiet finder et lig på Orchidevej i Albertslund i september 2016. Foto: Ólafur Steinar Gestsson / Scanpix

Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi har rejst tiltale mod en 34-årig østeuropæisk mand for drabet på en 25-årig mand i en lejlighed i Hedeparken i Ballerup i august 2016.

Den 34-årige er samtidig blevet tiltalt for usømmelig behandling af lig, da han ifølge tiltalen tvang en anden mand til at partere liget af den dræbte mand.

Læs også Politi bekræfter: Lig af 25-årig mand fundet i Albertslund

Sag kørt bag dobbeltlukkede døre
I forbindelse med drabsefterforskningen blev den 34-årige mand anholdt få dage efter drabet sammen med en 21-årige mand, og de blev begge fængslet bag dobbeltlukkede døre.

Den videre efterforskning viste, at den 21-årige var blevet tilbageholdt i lejligheden og udsat for grov vold og tildelt adskillige knivstik på kroppen og i hovedet.

Ifølge anklageskriftet blev den 21-årige i den forbindelse tvunget til at partere liget af den dræbte mand. Derfor er alle sigtelser mod den 21-årige frafaldet.

Læs også Politiet efter parteret lig: Har du set mistænkelige IKEA-poser?

Usædvanlig voldsom sag

Det 25-årige offer havde tilknytning til rockergruppen Satudarah.

Politiet mener, han blev slået ihjel i lejligheden i Hedeparken i Ballerup, hvorefter liget blev parteret og fordelt i blå IKEA-poser og så transporteret til Orchidevej i Vestskoven ved Albertslund, hvor det senere blev fundet.

- Der er tale om en usædvanlig voldsom sag, som vi nu kan rejse tiltalte i, siger specialanklager Morten Frederiksen fra København Vestegns Politi.

Sagen skal køre i Retten i Glostrup den 24. og 27. november samt den 4., 5., 7. og 14. december.

Billeder fra september 2016:

00:36 Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik