Arbejdsulykke kostede 22-årig kvinde livet – nu kommer politiet med nyt

I forbindelse med en arbejdsulykke på en skole kom en 22-årig kvinde søndag alvorligt til skade og blev kørt på hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde.

Det var en 22-årig rengøringsmedarbejder, der søndag afgik ved døden i forbindelse med en arbejdsulykke på en skole i Ballerup.

Det oplyser Claus Bardeleben, der er vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, tirsdag til TV 2 Lorry.

- Der er tale om en ulykke i forbindelse med gulvvask og en gulvvaskemaskine, uddyber han.

Politiet har tidligere oplyst, at en 22-årige kvinde kom alvorligt til skade, da hun søndag var i gang med at udføre arbejde på skolen, hvorefter hun blev kørt på hospitalet.

Kvinden blev efterfølgende erklæret død omkring klokken 21.00 søndag.

Arbejdstilsynet ind over sagen

Allerede mandag oplyste politiet, at Arbejdstilsynet var inde over sagen for at undersøge, hvad der ligger til grund for ulykken.

Det er også meldingen tirsdag eftermiddag.

- Vi er fortsat i gang med en efterforskning. Vi har nogle fagfaglige personer – Arbejdstilsynet – der har været ude at lave undersøgelser. Vi venter deres endelige erklæring af, hvordan ulykke kan være opstået, siger Claus Bardeleben og fortsætter:

- En eventuel sigtelse vil blive vurdere ud fra de samlede undersøgelser på stedet - herunder den erklæring, vi modtager fra Arbejdstilsynet. Det er helt normal procedure i en hvilken som helst arbejdsulykke.

Vicepolitiinspektøren ved ikke, hvornår de endelige undersøgelser er klar.