500 pakker om dagen: Måløv er mester i julehandel på nettet

Den københavnske forstad Måløv er hovedstadsmestre i at handle julegaver på nettet.

Der lander 500 pakker om dagen hos Meny i Måløv. Beboerne i området er nemlig overordentligt glad for at købe pakker på nettet.

quote Det er meget stressende. Vi har sure kunder, der ikke kan forstå, at de ikke kan få deres pakker. Det er et kæmpe pres.

Nina Rasmussen, afelingsleder i Meny i Måløv

Måløv er den by i Region Hovedstaden, der har modtaget flest pakker pr. husstand her i juletiden. Det viser nye tal fra PostNord.

Siden Black Friday er der i snit blevet leveret lidt over halvanden pakke til hver husstand i 2760. Og det gør Måløv til den næstmest internethandlende by på landsplan - og altså mester i hovedstadsregionen. 

Julestress hos Meny

De mange pakker giver i sagens natur tryk på i den lokale Menybutik, hvor mange af pakkerne biver leveret: 

- Vi står mange mennesker dernede, og vi prøver at hjælpe, så godt vi kan, for at kunden får en god oplevelse, men vi kan ikke klare mere, end vi gør. Det er meget stressende. Vi har sure kunder, der ikke kan forstå, at de ikke kan få deres pakker. Det er et kæmpe pres, siger Nina Rasmussen, afelingsleder i Meny i Måløv.

Hun har et godt råd til kunderne, der henter pakker i den lokale Meny: 

- Vær tålmodig. Vi har kondiskoene på, og vi løber, så stærkt vi kan. Det betyder, at folk må være tålmodige. Der vil være kø. Det kan vi ikke komme udenom. Om vi så havde tyve mand, så vil der være kø, siger Nina Rasmussen. 

Et godt råd

Og nethandel er blevet populært. Ifølge en undersøgelse foretaget af TNS SIFO for PostNord regner danskerne i år med at julehandle online for samlet set 3,8 milliarder kroner.

Skal du handle de sidste julegaver på nettet, har PostNord et godt råd: 

- Et godt råd er at holde øje med netbutikkernes sidste frist for køb af julegaver, så man er sikker på, at de ligger klar under træet 24. december. Vi ved også, at mange skal på posthuset for at hente deres julepakker. Derfor kan man med fordel udnytte, at posthusene har lange åbningstider, hvor der i ydertidspunkterne er færre handlende og mindre kø, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord i en pressemeddelelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

nye biler bilforhandler

Her bruger familier flest penge på nye biler – og her bruger de færrest

Strøget i København

Oversigt: Her er butikkerne og kulturen, der åbner mandag

wolt

Er sultne efter bedre løn: Fredag aften strejker Wolt-bude i København

Irma i Valby(3)

playFor tre år siden var dagligvarebutik truet af lukning – nu er den kåret som kædens bedste

Ballerup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere