23-årig varetægtsfængslet for to drabsforsøg

Den 23-årige mand blev anholdt natten til tirsdag. Han sættes i forbindelse med to drabsforsøg begået denne sommer.

(Arkivfoto) Foto: Københavns Vestegns Politi / Presse

En 23-årig mand er i et grundlovsforhør i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet for to forskellige drabsforsøg i Søborg og senere Ballerup.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev anholdt natten til tirsdag i Husum, efter han sammen med en 22-årig mand forsøgte at stikke af fra en hundepatrulje i Rødovre i en stjålet bil.

Politiet sætter manden i forbindelse med en hændelse på Nordfrontvej i Søborg den 30. juni i år, hvor en 36-årig mand blev skudt og stukket med kniv.

Desuden sigtes han for at skyde en 28-årig mand i benet på Pederstrupstien i Ballerup den 20. juli.

Dengang beskrev vidner manden som dansk af udseende, 20-25 år, 175-185 centimeter høj, med lyst mellemlangt hår og talte dansk.

Gerningsmanden flygtede fra stedet på en sort damecykel med brun flettekurv på metalgitter og muligvis brunt sæde.

- Efterforskningen af de to drabsforsøg pågår fortsat og peger foreløbig ikke i retning af motiver, der kan relateres til bander, men angiveligt udspringer af uenighed mellem personer med kriminelle tilhørsforhold, siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi i pressemeddelelsen.

I sagen fra Søborg sidder to mænd og to kvinder i forvejen varetægtsfængslet, mens yderligere en mand er blevet fængslet in absentia.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik