22-årig anholdt for drabsforsøg

En 22-årig mand er fredag formiddag blevet anholdt under en større politiaktion på en villavej i Ballerup. Manden er sigtet for drabsforsøg.

Københavns Vestegns Politi har fredag formiddag udført en større politiaktion på Ågerupvej i Ballerup og anholdt en 22-årig mand for drabsforsøg. Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

1 af 2

Københavns Vestegns Politi har fredag formiddag udført en større politiaktion på Ågerupvej i Ballerup og anholdt en 22-årig mand for drabsforsøg.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den anholdte er mistænkt for sammen med andre gerningsmænd at have deltaget i et drabsforsøg i Søborg den 30. juni, hvor en 36-årig mand blev skudt i hånden og udsat for adskillige knivstik.

Vil ikke udelukke flere anholdelser

I forbindelse med drabsforsøget er en 26-årig mand i forvejen varetægtsfængslet i sagen. Desuden er en 31-årig mand  fængslet i sagen in absentia.

- Dagens aktion sker efter massivt efterforskning, og jeg vil ikke udelukke at der kommer flere anholdelser i sagen, siger politikommissær Henrik Hougaard i pressemeddelelsen.

Den 22-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere i eftermiddag, oplyser anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik