Tysk træner søger stadig efter Brøndbys reelle niveau

Det er endnu for tidligt at sige, hvad Brøndby-holdets niveau er, mener Alexander Zorniger.

Søndag skal Brøndby på besøg hos AaB i ottende runde af Alka Superligaen, og holdet fra Vestegnen skal forsøge at ramme det niveau, som man viste inden landsholdspausen.

Men hvad er egentlig holdets reelle niveau? Efter flere sæsoner præget af flere nedture end opture er der positive vibrationer i klubben med tyske Alexander Zornigers nye energiske spillestil.

Zorniger kender dog ikke selv holdets egentlige niveau, skriver Ritzau.

- Vi bruger stadig meget energi i kampene på at lykkes med de basale ting i vores spillestil, så derfor er det for tidligt at sige, hvor vores reelle niveau er, siger tyskeren til klubbens hjemmeside.

- Men i den korte tid jeg har været her og lært spillerne at kende, så er jeg indtil videre tilfreds med, hvad jeg har set.

- Vi skal blive ved med at bygge på, og derfor glæder det mig, at spillerne hver dag møder ind til træning villige til at lære og turde lave fejl, tilføjer træneren.

Brøndby er med 23 mål i syv kampe det mest scorende hold i Superligaen. Blandt andet blev AGF snittet i stykker med 7-0 - endda i Aarhus på en normalt for Brøndby svær udebane.

Derfor skræmmer turen til Aalborg heller ikke Alexander Zorniger.

- Jeg har selvfølgelig fået fortalt, at vi tidligere har haft det svært i Aalborg, men det interesserer mig ikke. Vi er et nyt hold med en ny spillestil, og vi tror på os selv, siger han.

- Før AGF-kampen talte folk også om, at vi havde haft det svært mod AGF i Aarhus, men der leverede vi et fint resultat. Vi er kun fokuserede på at spille vores eget spil og ikke på historiebøgerne.

Kampens sparkes i gang søndag klokken 18.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere