Zlatan om Malmö-kamp: Mere end en drøm

Sveriges største fodboldnavn Zlatan Ibrahimovic ser frem til tirsdagens møde med sin gamle klub Malmö FF.

Zlatan Ibrahimovic er mildest talt begejstret før tirsdagens møde med Malmö FF - den svenske fodboldstjernes første ligaklub i Sverige.

- Det er mere end en drøm. At spille mod min første fodboldklub bliver fantastisk. Jeg kommer til at nyde hvert eneste øjeblik af de kampe, siger Ibrahimovic til Paris Saint-Germains hjemmeside.

Selv om 33-årige Ibrahimovic stadig har endog meget varme følelser for hjemstavnen Malmö, forsikrer han sine franske fans om, at han i aften er svenskerklubbens fjende.

- Jeg er Paris Saint-Germain-spiller og jeg kommer til at gøre alt for den klub. Vi skal vinde kampen, siger han videre.

For spillere og fans i den svenske mesterklub bliver mødet med Zlatan Ibrahimovic også noget særligt. Cheftræner Åge Hareide slår dog fast, at man ikke kan nøjes med at fokusere på den svenske verdensstjerne.

- Vi tager hensyn til hele holdet PSG. Faktisk har vi ikke drøftet Zlatan med et eneste ord. Men selvfølgelig vil det være sjovt, hvis han er med, siger træneren, som forventer endnu mere tryk på, når holdene mødes i Malmö senere i turneringen.

Zlatan Ibrahimovic er meldt klar til kampen efter en skadespause med en problematisk mavemuskel.

Kampen mellem Paris Saint-Germain og Malmö FF bliver spillet tirsdag aften på Parc des Princes i Paris.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik