Yngre mand ramt af skud i København

Skyderi ved kiosk på Røde Mellemvej onsdag aften. Offeret kørt på skadestuen af kammerat.

Der har onsdag aften været skyderi i eller ved kiosken SuperMarked på Røde Mellemvej 22 i København.

Københavns Politi fik anmeldelsen om skyderiet klokken 20.07.  Der har været afffyret en række skud. Vidner siger til TV 2 Lorry, at der muligvis var tale om 5-6 skud.

I følge vagtchef Henrik Moll er en yngre mand på omkring 20-25 år blevet ramt i armen. 

Offeret er efterfølgende blevet kørt til skadestuen af en kammerat og er uden for livsfare, oplyser vagtchefen.

Politiet kender til offeret fra andre forhold, men det er ikke muligt at få oplyst hvilke. 

I det hele taget er det sparsomt onsdag aften, hvad politiet kan eller vil give af oplysninger. Og alt bliver sagt med et forbehold.

Om der er tale om en eller flere gerningsmænd, har det således ikke været muligt at få svar på. Lige som det heller ikke har været muligt at få oplyst, om offer eller gerningsmand var gående eller i bil.

Det er kun to dage siden, der sidst var skyderi i området.  Her blev to mænd beskudt, da de kom kørende i bil ved Bella Center. Den ene blev ramt og blev efterfølgende bragt til Rigshospitalet.

Om der er sammenhæng mellem de to skyderier, er det ifølge vagtchef Henrik Moll endnu for tidligt at sige noget om onsdag aften. Men han gætter dog på, at det seneste skyderi på Røde Mellemvej er banderelateret.

Politiet arbejdede flere timer i området onsdag aften - blandt andet med to hundepatruljer - og hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set eller hørt noget til skyderiet. De kan kontakte politiet på telefon 114.

 
 
Foto: TV 2 Kosmopol

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik