Yngre kvinde fundet død i sin seng: Samlever er anholdt

Politiet søger vidner til et mistænkeligt dødsfald i Greve. 35-årig mand er anholdt.

En 32-årig kvinde er fundet død på sin bopæl i Tjurgården i Greve.

quote  I og med at der er tale om en kun 32-årig kvinde, anser vi dødsfaldet som mistænkeligt. Derfor har vi også valgt at anholde hendes samlever, da det kun var ham, som var til stede.

Kommunikationsmedarbejder ved politikredsen Martin Bjerregaard

Midt- og Vestsjællands Politi betegner dødsfaldet som mistænkeligt, fortæller kommunikationsmedarbejder ved politikredsen Martin Bjerregaard.

Det var kvindens 35-årige samlever, som fandt kvinden død i sin seng. Det var også ham, der anmeldte dødsfaldet til politiet klokken 09.53.

Politiet har ikke umiddelbart kunnet identificere dødsårsagen, men kan ikke udelukke, at der er sket en forbrydelse. Derfor har politiet valgt at anholde samleveren.

- I og med at der er tale om en kun 32-årig kvinde, anser vi dødsfaldet som mistænkeligt. Derfor har vi også valgt at anholde hendes samlever, da det kun var ham, som var til stede, siger Martin Bjerregaard. 

Venter på tekniske beviser

Politiets teknikere undersøger lejligheden for tekniske spor, mens Retsmedicinsk Institut foretager undersøgelser af både den afdøde og den anholdte.

- Retsmedicineren skal undersøge kvinden for at finde ud af, om der er nogle tegn på strafbare forhold. Vi skal have fundet ud af, hvad der er foregået i løbet af i nat, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har endnu ikke taget stilling til, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

- Nu skal vi have en foreløbig status fra kriminalteknikerne og retsmedicinerne, og hvis der er grundlag for en mistanke om et strafbart forhold, kan vi fremstille samleveren i grundlovsforhør.

Politiet vil gerne tale med vidner eller andre, der har kendskab til, hvad der er foregået på stedet. 

 
 
Foto: Google maps

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik