Foto: Pressefoto: Rezet Store / Scanpix

Yeezy-kup i København: Værdifulde Kanye West-sko stjålet

På lørdag bliver de nyeste Yeezy-sneakers, der er designet af den amerikanske rapper Kanye West, frigivet. Men allerede nu er et stort parti af de populære sko stjålet i København.

Tusindvis af håbefulde sneaker-entusiaster glæder sig til på lørdag, hvor Yeezy-modellen '350 V2 Cream' frigives. 

De hypede sneaks

  • Adidas Yeezy Boost 350 V2 Cream er designet af den amerikanske stjernerapper Kanye West. 
  • Skoene bliver sat til salg i butikkerne til 1.700 kr., men sælges sandsynligvis til overpris på internettet få dage efter, de er frigivet. Direktøren for 'Rezet Sneaker Store' vurderer, at de kommer til salg for 3.500-4.000 kr. på eBay. 

Men nu kan det blive endnu sværere at få fat i de eftertragtetede sko. Skobutikken 'Rezet Sneaker Store', der har to butikker i København, har nemlig fået stjålet et stort parti allerede inden, de skulle på til salg på hylderne. 

- Der er en vanvittig efterspørgsel på de her sko. Vi er chokerede og super ærgerlige over det, siger direktør Kasper Mølgaard-Nielsen til TV 2 Lorry. 

Ifølge direktøren har 15.000 forventningsfulde kunder skrevet sig op til at få lov til at være med i lodtrækningen om at kunne købe et par. Men nu er sandsynligheden for at få fat i et par mindsket. 

Skoene er nemlig en såkaldt 'limited edition', så butikken kan ikke blot kan bestille flere par hjem. 

Tyveriet onsdag eftermiddag, da fragtmanden er ved at levere kasserne med skoene til butikken. 

- Han har været inde med to-tredjedele af leveringen, men da han kommer ud til lastbilen, går det op for ham, at der har været nogen inde og stjæle de restende kasser. Vi har mistet 40 par, siger Kasper Mølgaard-Nielsen og tilføjer: 

Læs også Grøn Koncert skifter navn

- Gerningsmændene må jo have vidst, hvad der var i kasserne. Man hopper jo ikke bare ind i en tilfældig lastbil og stjæler kasser. 

De ansatte i Rezet-butikkerne har nu sat en eftersøgning i gang i diverse sneaker-fora for at se om de kan finde frem til gerningsmanden, der sandsynligvis vil videresælge skoene til overpris. 

Derfor opfordrer Kasper Mølgaard-Nielsen til at man sikrer sig en origrinal kvittering, hvis man har planer om at købe et par af en privatperson. 

Tyveriet er politianmeldt, og hvis du har oplysninger i sagen bedes du kontakte butikken og politiet på 114. 

Læs også Verdensberømt burgerbar bliver nu til kæde