79 cm lang og en omkreds på 60 cm. Foto: Simons Put And Take

Foto: Simons Put And Take

1 af 2

WOW: Slavisa har fanget Danmarks største guldørred

Slavisa Pauskics guldørred er registreret som Danmarks hidtil største.

En 9,4 kilo tung guldørred havnede på Slavisa Pauskics krog. Det er Danmarks hidstil største guldørred, der er fanget i en put and take-sø. Det skriver Halsnæs Avis. 

Jeg skreg af glæde. Det er første gang, jeg har fået sådan en stor en på krogen

Slavisa Pauskic

- Jeg skreg af glæde. Det er første gang, jeg har fået sådan en stor en på krogen, siger Slavisa Pauskics til TV 2 Lorry. 

Slavisa Pauskic, der bor i Frederiksværk, har fisket siden han var lille. Interessen begyndte, da han voksede op i det tidligere Jugoslavien. 

- Jeg elsker at fiske. Det er dejligt at komme ud i naturen og være sammen om fiskeriet med andre mennesker. Så udveksler vi tips og tricks, lyder det fra den begejstrede fisker. 

Læs også Sensationelt: Sjælden fisk fotograferet i Øresund

Guldørred

Guldørreden er en underart af ørred. Arten er en krydsning af to arter af regnbueørred.

Officielt Danmarks største

De forskellige tips har virket for Slavisa Pauskic. De 9,4 kilo gør nemlig hans guldørred til den største, der nogensinde er fanget i en dansk put and take-sø. 

Slavisa Pauskic har nemlig indsendt en anmodning til Rekordudvalget, som nu har registreret og godkendt fisken. Derfor er den nu udråbt som Danmarks hidtil største sportsfangst på Rekordudvalgets hjemmeside fiskerekorder.dk.

Rekordfisken er nu spist, og den smagte godt lyder det. 

- Den smagte rigtig rigtig godt. Jeg fik selv en god del og gav resten til mine venner, siger Slavisa Pauskic til TV 2 Lorry. 

Læs også Fugledrama: Aggressiv duehøg angriber sjælden fiskeørneunge

  Foto: Simons Put And Take