Mikkel Aarø-Hansen, ny direktør i Wonderful Copenhagen. Foto: Wonderful Copenghagen

Wonderful Copenhagen henter topchef i Miljøministeriet

Wonderful Copenhagen vil fremover have Mikkel Aarø-Hansen som sin administrerende direktør.

Der kommer ny mand i spidsen for udviklingen af turismen i hovedstadsregionen, når Mikkel Aarø-Hansen tiltræder som administrerende direktør for Wonderful Copenhagen.

41-årige Mikkel Aarø-Hansen kommer fra en stilling som International Miljødirektør i Miljøministeriet.

Med ansættelsen af ny administrerende direktør fuldender Wonderful Copenhagen den fornyelsesproces, bestyrelsesformand Peter Højland satte i værk ved udgangen af 2014, oplyses det i en pressemeddelelse.

En proces, der blandt andet har fornyet Wonderful Copenhagens bestyrelse, hvor der i marts indtrådte otte nye medlemmer og nu også et generationsskifte af den øverste ledelse.

- Mikkel Aarø-Hansen er den helt rigtige profil til at føre Wonderful Copenhagen ind i en ny tid, hvor fokus på turismens bidrag til vækst i samfundet er større end nogensinde, samtidig med at den internationale konkurrence hele tiden skærpes, siger Peter Højland, bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen.

- Mikkel Aarø-Hansen kommer med en stor erfaring og stærke lederkompetencer fra sin tid i Københavns Kommune og Miljøministeriet og har derudover været med at sætte en agenda i politiske fora både nationalt og internationalt, fortsætter Peter Højland.

Mikkel Aarø-Hansen tiltræder sin nye stilling 1. juni 2015.