Wendt slår fast: FCK-exit til sommer

Oscar Wendt forlader med garanti FCK til sommer, selvom andre profiler med kontraktudløb snakker om at blive.

Zdenek Pospech, Jesper Grønkjær, Mikael Antonsson og Oscar Wendt har kontraktudløb med FC København til sommer. De tre første overvejer fortsat, om de skal forlænge deres kontrakter, men det gør Wendt ikke.
- Dette er helt sikkert min sidste sæson i FCK. Til sommer har jeg haft fem fantastiske år her i klubben, og selvom jeg er meget stolt over at være en del af denne klub, så er det nogle gange godt at prøve noget nyt i sit liv, forklarer Wendt.
Den svenske venstre back kunne fredag i Jyllands-Posten læse sin forsvarskollega og landsmand Mikael Antonsson sige følgende om samme emne:
- Jeg vil absolut gerne tale om at forlænge min kontrakt. Jeg har det utrolig godt i klubben, og hvis en klub som FC København kommer med et godt kontraktudspil, vil jeg ikke sige nej.
FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, satser på at forlænge i hvert fald to af kontrakterne blandt de fire stamspillere. Men bedømt ud fra Wendts udtalelser skal klubben altså fokusere på Pospech, Grønkjær og Antonsson.
- Jeg meddelte klubben for længe siden, at jeg ikke forlænger. Tiden er inde til, at jeg får nogle nye udfordringer, lyder det fra Wendt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik