Welcome to København

Københavns Kommune gør klar til den årlige reception for internationale tilflyttere

Welcome!  

De kommer fra nær og fjern. De skal finde sig til rette i en fremmed by i et fremmed land. Og i eftermiddag vil Københavns Kommune give dem en hjælpende hånd, når den holder "Welcome Reception" for op imod 1.000 internationale tilflyttere.

Wilkommen!

Det er kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), der byder de internationale tilflyttere velkommen. Og så står foreninger, biblioteker, museer og kulturhuse klar med en smagsprøve på deres tilbud til borgerne. De kan indtages sammen med en omgang rådhuspandekager.

добро пожаловать

-Fritidslivet er en vigtig vej til socialt fællesskab. Det er her, man i høj grad stifter nye bekendtskaber og udvider sit netværk. Jeg ser især frem til at fortælle de nye københavnere om foreningslivet, som jo er en meget dansk tradition, der i høj grad binder folk sammen. Derfor glæder det mig, at vi igen i år kan byde vores nye medborgere velkommen ved en stor reception,” meddeler kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen.

Bienvenida!  

Uppercut Dance Theater byder på underholdning, og det er International House Copenhagen under Københavns Kommune, der har arrangeret.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik