00:50

Video: TV2 / Lorry - arkivfoto

Weekendtips: Dansende køer, Petanque og taske-auktion

Oplev øko-køernes forårsdans, vær med til indvielsen af Dansk Petangue og Tenniscenter eller tag til taskeauktion i Helligsåndshuset. Det er weekend.

LØRDAG

Kæmpe taskeevent i Helligåndshuset, hvor mere end 1000 tasker i alle fantasiens former og farver kommer på auktion. Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til Foreningen Grønlandske Børn, der vil bruge pengene til at hjælpe unge grønlændere med at gennemføre en uddannelse i Danmark.

En række kendte danskere har i denne anledning doneret deres egne tasker, heriblandt Ghita Nørby, Bodil Jørgensen og Karen Ellemann. Til arrangementet vil der løbende være konkurrencer, modeshows og auktioner, men der vil også være stande med tøj, keramik, kunst og smykker.

Det praktiske: lørdag kl. 10-17 på Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Entré: 10 kr.

Læs mere her: Taske auktion 2017

LØRDAG

Dansk Petanque og Tenniscenter i Karlslunde bliver indviet denne søndag og de spritnye faciliteter bliver taget i brug for første gang med en række opvisningskampe i både tennis og petanque.

Centeret tænder samtidigt op i grillen og der vil blive sørget for lækre grillpølser, øl og vand. Hvis man selv vil ud og prøve de nye baner, er der også rig mulighed for det.

Det praktiske: søndag kl. 14 på Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde. Gratis

SØNDAG

Øko-køernes forårs fest er det årlige arrangement der markerer når landets økologiske køer kommer på græs igen. Det sker over hele landet og er et meget populært familiearrangement.

Vær med til at stå klar ved ladeporten, der med ét skydes op og så springer og danser de mange køer ud i bar glæde. Det kan opleves seks steder i region Hovedstaden og du kan se et komplet kort på linket nedenfor.

Det praktiske: søndag kl. 10-14. Gratis

Se alle stederne her: Oversigtskort