Wass redder Brøndby fra fadæse mod Lyngby

Med en scoring i overtiden sikrede Daniel Wass Brøndby 1-1, da holdet havde besøg af Lyngby i Superligaen.

Brøndby fik reddet en acceptabel start på Superliga-foråret, da træner Henrik Jensens mandskab hjemme på Brøndby Stadion fik 1-1 mod Lyngby.
Hjemmefavoritterne var ellers på vej mod et overraskende nederlag, da Daniel Wass i overtiden fik mast bolden i mål til udligning for hjemmeholdet, der pressede på for en udligning.
Udligningen var fortjent, for Brøndby burde have vundet stort, men frontangriberne Nikolaj Agger og Ousman Jallow gjorde ikke meget rigtigt på årets første arbejdsdag. Jallow spillede sig ikke frem til nogen store chancer, mens Agger brændte et stort antal.
Hjemmeholdet spillede samtidig uden de store idéer og kun få gange førte det etablerede spil frem til noget farligt. Det var farligst, når der blev sparket en lang bold fremad, som kunne overrumple modstanderne.
Den ellers så kombinationsstærke Brøndby-midtbane var ligesom angrebet ramt af frost i marts-kulden. Kun målscorer Daniel Wass, der var rykket frem fra forsvaret, glimtede et par gange med tempofyldte ryk.
Kampen blev afviklet på et lavt niveau, for Brøndby var langt bedre end gæsterne. Lyngby, der havde lejesvenden fra Brøndby, Peter Madsen, med i startopstillingen, havde ikke meget at komme med. Men når stillingen er 0-0, kan alt ske.
Det gjorde det så hen imod slutningen, hvor et Lyngby-frispark endte for fødderne af Anders Christensen, der let kunne placere bolden uden for Brøndby-målmand Stephan Andersens rækkevidde. På det tidspunkt var der 20 minutter tilbage af kampen.
Brøndby fik dog en særdeles god mulighed for at hente uafgjort, da Lyngbys nyindkøb, slovenske Mitja Mörec, i forbindelse med scoringen fik sin anden advarsel og måtte forlade banen.
Straffen til Lyngby faldt dog først i sidste minut, da Wass med sin scoring sikrede et acceptabelt resultat for begge parter.