Vred Ishøjborger starter underskiftindsamling mod Kabelplus

En Ishøjborger er nu så træt af Kabelplus, som har overtaget administrationen af fællesantennen, at hun har startet en underskriftindsamling.

Kampen mod Kabelplus forsætter i Ishøj.

Kabelplus overtog sidste år adminitrationen af fællesantennen fra tv- og internetgiganten Yousee, men drømmene om bedre og billigere internet og tv er hos mange kunder for længst blevet knust.

Nu har Ishøjborgeren Caroline Sadolin Jensen startet en underskriftindsamling.

quote Halvdelen af tiden virker det simpelthen ikke, og når det endelig virker er det med meget lavere hastighed end jeg betaler for og er meget ustabilt

Ishøjborger i underskriftindsamling

Hun fik nok af Kabelplus, da hun og kæresten skulle skifte til hurtigere internethastighed, men i stedet fik en lang række problemer. Hun har stadigvæk mange udfald i internettet, men de problemer kan kun løses, hvis hun vil betale ekstra for at få en fast IP-adresse, og det er et skjult gebyr, hun er sur over:

- Det er en stor kamp, og nu er det nok! Jeg vidste, at rigtig mange andre har det på samme måde, og jeg tænkte, at hvis vi nu stod sammen, kunne det være, vi kunne få gjort noget ved det, siger hun.

Hendes mål er at få frit valg til at vælge en anden internetleverandør. I øjeblikket er hendes eneste alternativ til Kabelplus ifølge hende selv at bruge mobildata, og det frygter hun og kæresten, der er gamer, er for dårligt til computerspil.

quote Vi har utrolig dårlig pixelering, manglende undertekster, som vi selv skal finde og verdens dårligste internet

Ishøjborger i underskriftindsamling

Håber på mindst 200 underskrifter

Indtil videre har 90 skrevet under på på underskriftindsamlingen, hvoraf 26 personer har valgt at være anonyme, og underskriftindsamlingen har været i gang i en uge.

Ud for underskrifterne har de utilfredse kunder angivet begrundelser som:

"Halvdelen af tiden virker det simpelthen ikke, og når det endelig virker er det med meget lavere hastighed end jeg betaler for og er meget ustabilt."

quote Hvis jeg ringer til kundeservice så får jeg bare et frækt og meget ubehageligt svar. 

Ishøjborger i underskriftindsamling

"Vi har utrolig dårlig pixelering, manglende undertekster, som vi selv skal finde og verdens dårligste internet."

"Finder det beskæmmende at man er nødt til for 49,- at tilkøbe sig en fast IP-adresse for at få et stabilt internet."

"I det hele taget så er der intet der fungere og hvis jeg ringer til kundeservice så får jeg bare et frækt og meget ubehageligt svar. Teknikkerbesøg kan jeg vente forgæves på i flere gange i træk." 

De 90 underskrifter dog ikke nok til, at Caroline Sadolin Jensen vil aflevere dem til lokalpolitikerne, og hun er stadig lidt i tvivl om, hvor mange underskrifter, der skal til:

- Hvis jeg kunne få den op på 200, vil jeg gå op med den tror jeg, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik