Voldssigtede genoptog slagsmål i retten

Politiet hastede mandag til retten i Roskilde. To mænd, der begge var tiltalt for vold mod hinanden, nåede nemlig ikke at komme for en dommer, før de igen endte i slagsmål. Denne gang i rettens venteværelse. Den ene af de to sigtede i sagen, en 18-årig mand fra Slagelse, angreb den anden sigtede, en 29-årig mand fra Roskilde, skriver DAGBLADET Roskilde.

Første gang, de to mænd røg i totterne på hinanden, var i Himmelev i december 2008. Det skete på parkeringspladsen ved Thorsminde, hvor den 29-årige slog den 18-årige tre gange med en hundesele med karabinhage på. Bagefter forsøgte han at stikke ham med en køkkenkniv.
Den 18-årige forsvarede sig ved at tildele flere knytnæveslag til den 29-årige og slå ham med en totenschlæger. Derefter stak han af. Episoden endte med, at den 29-årige sagde til to kvinder, at han ville slå den 18-årige ihjel, næste gang han så ham.

Det blev bare ikke i retten. Men de to kamphaner skal sandsynligvis mødes igen. Retssagen blev nemlig udsat, da politiet ikke kunne få fat på flere vidner.