Voldsomme røverier på vestegnen: To mænd truet på livet

Politiet leder efter gerningsmændene til to røverier i starten af ugen, hvor der blev truet med både kniv og pistol

To voldsomme røverier på den københavnske vestegn i starten af denne uge har muligvis samme gerningsmænd.

Det første fandt sted mandag aften, den 11. februar klokken 23.00, hvor en 40-årig mand havde parkeret sin bil i en parkeringskælder ved Kisumparken i Brøndby Strand og var ved at samle sine ting sammen, da en ung mand med en kniv flåede ham ud af bilen.

To medgerningsmænd pressede offeret op mod væggen, trykkede en skruetrækker ind i siden på ham og truede ham på livet, mens den sidste stjal offerets pung og nøgler.

Herefter stjal de tre personer offerets bil og kørte fra stedet.

Den anden sag

Knap to timer senere, tirsdag den 12. februar klokken 00.58, fandt det andet røveri sted, og fremgangsmåden mindede på flere punkter om det første.

Denne gang gik det ud over en 31-årig mand, der ligeledes var ved at parkere, da en blå bil med tre mænd i afskar ham vejen.

En af mændene sprang ud, truede den 31-årige med en pistol og råbte, at han skulle gå ud af bilen. Herefter satte pistolmanden sig ind i bilen og kørte væk, mens bilen med de to andre fulgte efter.

Signalement til det første røveri

A: Mand på ca. 20 år, 160-165 centimeter høj, spinkel i kropsbygning, mellemøstligt udseende, brun i huden, glatbarberet. Han var iført en sort hue, sort hættetrøje og sort jakke

 

B: Mand på 20-25 år, 160-165 centimeter høj, almindelig af bygning, mellemøstligt udseende, brun i huden, sort, trimmet fuldskæg på ca. 10-15 centimeter. Han var iført en sort hue, sort hættetrøje og grå dunjakke.

 

C: Mand på 20-25 år, 185 centimeter høj, kraftig kropsbygning, mellemøstligt udseende, brun i huden. Han var iført hue, hættetrøje og mørk dunjakke.

 

Politiet har ikke frigivet noget signalement til det andet røveri.

 

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Lille udbytte

Begge biler er blevet fundet igen, det blev de faktisk allerede tirsdag, hvor den 31-årige fandt sin smadrede bil efterladt i en grøft og den blå bil, gerningsmændene var ankommet i, brændende ved siden af.

Politiet oplyser, at den 40-åriges bil også er blevet fundet, og at den var blevet brændt af. De siger ligeledes, at de ikke udelukker, at der er en forbindelse mellem de to røverier.

Med begge biler fundne har de grove overfaldsmænd altså kun fået en pung ud af deres voldsomme angreb.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik