Voldsom u-vendingsulykke endte med 'mirakuløse knubs'

Et færdselsuheld ved Baldersbuen søndag formiddag fik lykkeligt udfald for de implicerede. De slap på mirakuløs vis med knubs efter det voldsomme uheld.

Da en varebil og en personbil søndag formiddag tørnede sammen på Roskildevej nær Hedehusene, var politiets melding, at to personer var i kritisk tilstand.

Nu er meldingen dog en anden fra Københavns Vestegns Politi, der søndag eftermiddag oplyser, at de to mænd ikke var så ilde tilredt, som først anslået.

 - Nærmest mirakuløst er de sluppet med knubs og har ikke fået alvorlige skader, siger vagtchef Lars Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Ulykken skete da føreren af en personbil ville foretage en u-vending på Roskildevej. Han befandt sig dog i den inderste vejbane og overså en varebil, da han svingede.

- Men han overser en varebil, der kører i samme retning som ham, men i vognbanen til venstre for ham, fortæller vagtchefen til Ritzau.

Da personbilen og varebilen kolliderede blev varebilens fører slynget ud af køretøjet.

I personbilen var også en kvinde og et barn, men ingen er altså kommet alvorligt til skade ved det ellers voldsomme uheld.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik