Voldeligt hjemmerøveri i Viby Sj.

Kvinde slået ned i sit eget hjem. Vidne følger efter udenlandske mænd.

Umiddelbart efter kl. 12 bemærkede et vidne ifølge Midt- og Vestsjællands politi en blågrøn Toyota Carina med udenlandske nummerplader, der kørte ud fra en indkørsel på Syv Holmevej i Viby med tre personer i bilen.
Vidnet vidste, at bilen ikke havde noget med stedet at gøre, og da der tidligere har været indbrud på stedet, kørte hun efter den udenlandsk indregistrerede bil, der med høj fart kørte mod Roskilde.
Vidnet mistede forbindelse med den udenlandske bil, og hun kørte dernæst tilbage til ejendommen på Syv Holmevej, hvor hun konstaterede, at husets kvindelige beboer lå på adressen, hvor hun var slået ned. Ambulance og politi blev tilkaldt.
Den 50-årige kvinde er kørt til sygehus til behandling, og hendes nærmere tilstand kendes ikke i øjeblikket. Kvinden har kort fortalt politiet, at gerningsmændene muligt er indere eller i alt fald af en nationalitet, der minder om indere. Foreløbig har det vist sig, at mændene slap af sted med kvindens smykker.

Politiet er på stedet og foretager gerningsstedsundersøgelser, og ordensmagten vil meget gerne i forbindelse med vidner, der har hørt eller set noget til bilen eller de tre personer i nærheden af ejendommen.

Politiet vil også gerne høre fra vidner, der bemærker en udenlandsk indregistreret Toyota Carina med tre personer muligvis indere.