VM-triatlet overrasker handicappede Simone med særlig gave

Simone Krallesø Rasmussen fik et af sine største ønsker opfyldt, da Dammarks bedste jernkvinde pludselig ringede på døren.

Denne historie er én af dem, som varmer om hjertet. 

Simone Krallesø Rasmussen fik sig nemlig et af sine livs oplevelser, da det forleden dag ringede på døren i Køge. 

Her stod triatlet Michelle Vesterby og smilede med sin professionelle cykel. 

Og Danmarks bedste jernkvinde stod ikke i døråbningen, fordi hun ville ud og køre en tur, men fordi at cyklen skulle foræres til Simone, som er stor fan. 

Håbet var, at cyklen ville sprede glæde, og dét må man sige, at den gjorde. 

- Tusind tak, fik Simone sagt, selvom hun var godt og grundigt overrumplet.

Simone er gået fra kørestol til sportskvinde

Sagen er den, at selvom Simone Krallesø Rasmussen kom til verden med en hjerneskade, der gør, at hun i sine første mange år af livet har haft svært ved at gå, så forsøger hun nu at træne op til de Paralympiske Lege i 2024.

Den idé fik hun, da hun i 2015 blev inviteret med til et løb af foreningen Team Tvilling.

Hun gennemførte i en løbevogn, men allerede i januar 2016 klarede hun sit første selvstændige løb; fem kilometer gennem Købehavns gader.   

Simone Krallesø Rasmussen vil nu til OL, og hendes helt store motivation er Michelle Vesterby, som hun blandt andet følger tæt på de sociale medier.

- Hun motiverer mig både til løb og hverdag. Når jeg er trist, så kigger jeg på billeder af hende, og så er dagen bare god, forklarer Simone Krallesø Rasmussen til TV 2 Lorry kort efter overraskelsen.  

Købte egen cykel tilbage for at give den til Simone

Og det er da heller ikke helt tilfældigt, at Michelle Vesterby har besluttet at forære sin tri-cykel til lige netop Simone. 

For noget tid siden udlovede hun sin jernhest i en Facebook-konkurrence. En tilfældig mand vandt cyklen - men satte den kort efter til salg for 55.000 på nettet. 

Simone havde startet en personlig indsamling på hjemmesiden Caremaker for at få råd til at købe den, men det skulle være løgn, mente Michelle Vesterby. 

Triatleten besluttede sammen med sin sponsor at købe cyklen tilbage for at give den til Simone:

- Jeg har glædet mig helt vildt meget til at se hendes reaktion. Simone er selv sportsudøver, men hun har et handicap. Derfor ville det gøre mig endnu mere glad, hvis jeg kunne glæde hende med den her overraskelse, forklarer hun til TV 2 Lorry. 

Hun har faktisk allerede foræret Simone sin guldmedalje, da hun vandt Ironman Copenhagen i 2017, men denne gave lader til at være mindst lige så god:

- Den skal laves om, for jeg kan ikke køre på to hjul. Der kommer to ekstra hjul bagpå. Men så er målet, at jeg skal til OL på cyklen, siger den glade Simone Krallesø Rasmussen.

Michelle Vesterby: Danmarks hurtigste kvinde

Michelle Vesterby er Danmarks hurtigste kvinde på Ironman-distancen.

I april 2018 kom hun under 8 timer og 50 minutter som den første danske kvinde nogensinde, da hun gennemførte Ironman Texas i tiden 8 timer, 45 minutter og 47 sekunder. 

En Ironman består officielt af 3,8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og 42,195 kilometer løb.

Michelle Vesterby vandt ligeledes KMD Ironman Copenhagen i 2017. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik