VIP-chef Susanne tager imod OL-helte og kongelige

Susanne Frank er VIP-chef Københavns Lufthavn. Det er er hende, der tager imod sportsstjerner, kongelige, statsoverhoveder og store stjerner.

Man sætter ikke nybegyndere til at tage imod verdensstjerner, den amerikanske præsident eller de kongelige. Det er noget, der kræver erfaring, og det har Susanne Frank.

Hun har været ansat i Københavns Lufthavn i 34 år, og siden 2009 har hun haft titlen VIP-chef. Det betyder, at det er Susannes opgave at byde de særlige gæster velkommen til København.

En af de fornemmeste opgaver hun har, er at tage imod den danske kongefamilie, når de kommer hjem, og det er en opgave, der er alt andet end trist hverdag.

- Jeg er rimelig royal, det må jeg nok erkende, griner hun.

Og kongehuset er faktisk de gæster, Susanne Frank er mest glad for at modtage.

 - Der er mange der siger, at de ikke laver noget, men det passer ikke. De arbejder sindssygt meget. Ofte når de lander her i lufthavnen, så skal de direkte videre til den næste opgave, fortæller hun til TV 2 Lorry.

Susanne Frank har også en gang taget imod den amerikanske præsident Barack Obama, da han var på besøg i København. Et statsbesøg, hvor sikkerheden var tårnhøj. Normalt kommer hun helt tæt på og kan byde de særlige gæster velkommen til Københavns Lufthavn, men da præsidenten landede, var det lidt anderledes. 

 - Det var et kæmpe set up, jeg tror, det tætteste jeg var på Obama var 50 meter, da han ankom, og da han tog af sted lykkedes det mig at komme lidt tættere på, der har jeg nok været 20 meter fra ham, men der vinkede han også og hilste, fortæller hun.

Tirsdag aften er hun igen på job, her skal hun tage imod alle de danske OL-deltagere, som ankommer i den særlige Wilhelm Lauritzen-Terminal, der kun bruges ved særlige lejligheder.

Det er ikke første gang, at Susanne Frank tager imod OL-deltagere. Sportsstjerner er nærmest hverdagskost i lufthavnen, hun har både taget imod håndbolddamerne, håndboldherrerne deltagerne ved det sidste OL og deltagerne ved de paralympiske lege.

 - Når de har rejst så lang, så er de jo trætte, og de har helt sikkert jetlag. Det er jo noget andet, hvis det fx er VM i Frankrig, så er turen knap på lang, siger Susanne Frank.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik