Vinge-mægler: Stationen er alfa omega - Alt står nu standby

- Hvis ikke stationen kommer, kan man droppe alt andet i Vinge, lyder det fra ejendomsmælger i Frederikssund, som dog er fortrøstningsfuld.

Hvis der skal sælges boliger i bydelen Vinge i Frederikssund, så kræver det, at der kommer en togstation.

Det fortæller indehaver af LokalBolig i Frederikssund, Kasper Nielsen Lilja, der står for salget og udlejningnen af en lang række af de opførte boliger i Vinge, til Lokalavisen.dk.

Efter at byudviklingsprojektet i Vinge er gået i stå, er der opstået usikkerhed omkring etableringen af stationen, hvilket Kasper Frederik Lilja mærker alt til hos sine kunder.

Stationen er alfa omega

Hele fire købsaftaler er således røget på gulvet, oplyser Kasper Frederik Lilja.

- Stationen er alfa og omega. 100 procent. Hvis ikke dén kommer, kan man droppe alt andet i Vinge. Der er ingen, der sætter en krussedulle, før dén detalje er på plads lige nu. Det betyder ikke det store, om den kommer i 2019, 2021 eller 2022. Dét, folk vil have, er vished for, at den rent faktisk kommer. Når dét er på plads, skal vi nok opleve, at køberne vender tilbage, for interessen har været overvældende. Folk vil gerne bo her, siger Vinge-mægleren til Lokalavisen.dk.

Han oplever, at mange af de interesserede til boligerne har valgt at leje boligerne i Vinge stedet for at købe dem. Mange har dog tilkendegivet, at de klar til at slå til og købe, hvis blot stationen kommer.

Fortrøstningsfuld

Kasper Nilesen Lilja er derfor fortrøstningsfuld. Han refererer blandt andet til et informationsmøde i torsdags for beboere og investorer i Vinge.

Her oplevede han, at mange af de fremmødte delte samme opfattelse: At hvis blot stationen kommer, så skal der nok komme gang i udviklingen.

- Men det kommer til at ske i flere tempi og med flere mindre entreprenører i stedet for på én gang. Det vigtige er bare at holde fast i, at der faktisk er rigtig mange, der gerne vil bo her og rigtig mange, der gerne vil være med i udviklingsprocessen, siger Kasper Nielsen Lilja til Lokalavisen.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik