Villa i fare for at styrte sammen efter brand

En villa i Nordsjælland er i fare for at styrte sammen efter brand. Politi og brandvæsen er på stedet

Det gik grueligt galt for en mand fra Hellerup, der i dag ville ordne lidt havearbejde. Politiet modtog klokken 12.06 en melding om, at manden tilsyneladende kom til at sætte ild til sit eget hus på Ellemosevej i Hellerup under arbejdet.

- Det er angiveligt som følge af, at man har brugt en ukrudtsbrænder for tæt på en carport. Så er der gået ild i en carport, og man har ikke kunne nå at stoppe det, siger vagtchefen ved Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Efter at have fået fat i carporten bredte ilden sig til huset, hvor taget og 1. salen er brændt ned. Tilbage står husets skorsten, som nu er i fare for at styrte sammen. Derfor venter politi og brandvæsen på at der ankommer en kran, der kan lave en sikker nedrivning af skorstenen, før arbejdet kan fortsætte.

Pas på med ukrudtsbrændere

Det var manden selv der anmeldte branden, og udover ham selv, er der ingen tilskadekomne.

- Ejeren fik en smule forbrændinger i ansigtet, men ikke noget alvorligt, siger vagtchefen til TV 2 Lorry.

Episoden får vagtchefen ved Nordsjællands Politi til at sende en opfordring til alle, der skal til at gå i gang med havearbejdet:

- Vi opfordrer alle til at være meget forsigtige ved anvendelse af ukrudtsbrændere, og man skal være helt sikker på, at det ikke brænder videre, når man går fra stedet, siger han til TV 2 Lorry.

Den uheldige husejer kan se frem til at blive sigtet efter beredskabslovens paragraf 71, der handler om uforsigtighed med åben ild. Det kan give husejeren en bøde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik