- Vi håber, at der er vidner til denne episode, der kan hjælpe os videre i efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Mand blottede sig for piger på rulleskøjter: Stadig på fri fod

Københavns Vestegns Politi søger vidner til bluffærdighedskrænkelse mod to mindreårige piger.

To piger på ni og ti år havde været på skaterampen ved Glostrup Stadion på Stadionvej.

Ved du noget?

Har du oplysninger i sagen, kan efterforskningsleder John Bergvold hos Lokal Efterforskning Øst kontaktes i dagtimerne på 72587429 eller Københavns Vestegns Politi på 43861448. 

De forlod rampen på rulleskøjter og på vej hjem blottede en mand sig for dem. 

- Pigerne er selvfølgelig chokerede, og det er deres forældre også. Det er jo  ikke rart, at man ikke engang kan have sine børn ude at lege om eftermiddagen uden at de skal blive antastet, siger Charlotte Skovby, vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi. 

Politiet søger vidner til bluffærdighedskrænkelsen. Hændelsen skete  lørdag den 18. marts 2017 ca. kl. 1830 på Sportsvej ud for nr. 13 i Glostrup.

Gerningsmanden beskrives som:
Mand, dansker, ca. 30 år, ca. 175 cm. høj, slank af bygning, lyst kort strit hår, iført grå jogging trøje, grå joggingbukser og sorte sko. 

Læs også Kæderygning afslørede indbrud

Politiet oplyser, at gerningsmanden kort efter kørte fra stedet i en sort bil i retning mod syd imod Roskildevej. Den sorte bil holdt parkeret på Sportsvej ud for nr. 11.

- Vi håber, at der er vidner til denne episode, der kan hjælpe os videre i efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby. 

Læs også Død kvinde fundet i Utterslev Mose