Vidne optog Facebook-live-bilist: "Jeg troede, hun var død"

19-årige Hussain Ali ringede til politiet med det samme han så ulykken på Facebook.

En kvinde sendte natten til mandag live på Facebook, mens hun flere gange kørte over for rødt. Få minutter efter torpederede hun en bil på Buddinge Hovedgade i Søborg.

quote Jeg var chokeret. Jeg tænkte "fuck, fuck, fuck". Jeg troede faktisk, at hun var død.

Hussain Ali

Kvindens bil endte på siden, og hun stak af fra ulykken til fods. Men hele episoden blev sendt live på Facebook. 

Opdatering: Kvinden har nu meldt sig selv: Du kan læse mere her

I videoen ser man kvinden filme sig selv, mens hun kører. Hun læser løbende kommentarer op fra Facebook og svarer, hvis de, der ser med, spørger om noget. Kvinden filmer også på vejen - og man ser hende køre over for rødt to gange.

- Skal vi? Skal vi? Skal vi ik'?, siger kvinden første gang, hun passerer det røde lyskryds. Et par sekunder senere kører hun endnu en gang over for rødt. Efterfølgende skælder hun ud på en forankørende bil, fordi den ifølge hende kører for langsomt. 

Under to minutter senere torpederer hun en bil, der holder parkeret i højre side af vejen. Videoen bliver mørk og det eneste man kan høre er vindueshviskerne, der kører videre i forruden. 

- Jeg troede faktisk, at hun var død

19-årige Hussain Ali så ulykken: - Jeg troede faktisk, at hun var død
19-årige Hussain Ali så ulykken: - Jeg troede faktisk, at hun var død
Foto: Privatfoto

19-årige Hussain Ali så ulykken på i  Facebook-gruppen "International Hyggegruppe". 

- Jeg var chokeret. Jeg tænkte "fuck, fuck, fuck". Jeg troede faktisk, at hun var død, siger den 19-årige til TV 2 Lorry. 

- Man har jo hørt om tilfælde i USA, hvor folk bliver skudt, mens de sender live, men jeg troede slet ikke sådan noget her kunne ske i Danmark, siger Hussain Ali.

Ringede 112

Han så videoen ganske kort tid efter, at kvinden sendte live. 

- Folk i kommentarfeltet skrev: "Hvad sker der, hvad sker der," men jeg er usikker på, hvor mange der ringede efter hjælp. 

Han ringede med det samme 112, og de sendte mandskab afsted. Men da politiet kom frem til gerningsstedet, var den 31-årige kvinde stukket af. 

Københavns Vestegns Politi bekræfter episoden overfor TV 2 Lorry og oplyser, at det endnu ikke er lykkes at få fat på kvinden, men at de ved, hvem hun er. Politiet opfordrer kvinden til at melde sig, for at få sagerne bragt i orden. 

Derfor har Københavns Vestegns Politi heller ikke oplysninger om kvindens tilstand, men understreger, at hun i hvert fald var i stand til at stikke af fra gerningstedet. 

 
 
Foto: alarm112danmark.dk

Politiet har sikret videomaterialet, der viser episoden. 

 
 
Foto: alarm112danmark.dk

Alarm112danmark.dk har efterfølgende taget disse billeder fra gerningsstedet. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik