Video: Lady Gaga surprise-optræder på natklub

Den amerikanske superstjerne Lady Gaga lagde i nat vejen forbi københavnsk natklub.

Gæsterne på jazzklubben La Fontaine i København fik natten til torsdag en oplevelse ud over det sædvanlige.

Den amerikanske superstjerne Lady Gaga dukkede nemlig uanmeldt op på scenen, hvor hun optrådte med tre numre - her i blandt en fortolkning af Edith Piafs klassiker La Vie en rose.

29-årige Lady Gagas besøg på La Fontaine ved 2-tiden i nat kom som en overraskelse for alle - inklusiv personalet på jazzklubben.

- Vi vidste ikke, at hun ville dukke op. Vi fik et opkald fra Tivoli en time før, hun kom. De spurgte, hvor længe vi havde åben og sagde så blot: 'Okay, vi sender nogle mennesker derhen.' Lige pludselig stod Lady Gaga og hendes band og hendes bodyguards der, siger Dann Nørgaard, der er bartender på La Fontaine, til TV 2 Lorry.

Han fortæller, at Lady Gaga - med det civile navn Stefani Joanne Angelina Germanotta - ved ankomst gik i baren og drak øl og sjusser i en times tid.

- Så spørger hun, om hun må give et nummer, og det ender med, hun synger tre numre. Jeg har hørt bedre jazzsangere, men hun gjorde det godt, og det var en kæmpe oplevelse, siger Dann Nørgaard.

Lady Gaga optrådte tidligere på aftenen i Tivoli sammen med den 88-årige crooner Tony Bennett. Her fortolkede de gamle klassikere som Anything Goes, I Won't Dance og Sophisticated Lady.

Videoen med Lady Gaga på La Fontaine er optaget af Dann Nørgaard.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik