Vestforbrænding er ude af drift efter brand

Mandag eftermiddag opstod der brand i en tank på et stort forbrændingsanlæg i Glostrup. Nu er det ude af drift.

Eksterne håndværkere var mandag mødt op på Vestforbrænding for at fjerne nogle gamle installationer. I den forbindelse skulle de blandt andet skære en stor tank op, men midt i arbejdet opstod der brand i tanken.

Det fik brandvæsen og politi til at møde talstærkt op mandag eftermiddag, og de fik hurtigt slukket branden, der ikke nåede at sprede sig til andre bygningskonstruktioner.

- Jeg er glad for at kunne sige, at ingen er kommet til skade, lyder det fra direktøren for Vestforbrændingen, Peter Basland.

Det er ikke muligt at aflevere affald på Vestforbrænding

Peter Basland har dog også en dårlig nyhed i ærmet, da TV 2 Lorry taler med ham mandag aften. Branden har betydet, at Vestforbrænding nu er ude af drift.

- Vi har to anlæg, der producerer fjernvarme baseret på affald, og de er begge ude af drift nu, fortæller Peter Basland og fortsætter:

- Nogle af vores fjernvarmekunder vil kunne mærke det i et begrænset omfang med mindre forstyrrelser. Men vi forventer, at alle får fuld varme igen i løbet af aftenen. Vi kan nemlig fortsat levere varme fra nødanlæg.

Anderledes ser det ud for Vestforbrændings erhvervskunder.

- Vestforbrænding vil ikke kunne modtage affald, så længe anlæggene er ude af drift. Men erhvervsaffald og dagrenovation vil blive omdirigeret, så affaldet bliver afleveret andre steder. Borgere vil derfor ikke mærke forstyrrelser, fortæller han og fortsætter:

- Både vores affaldskunder og fjernvarmekunder kan løbende holde sig opdateret via vores hjemmeside.

Teknikerne er ved at danne sig et overblik over skaderne, og hurtigst muligt vil Vestforbrændingen melde ud, hvornår de forventer, at anlæggene igen vil være i drift.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik