Vejvrede: Lastbilchauffør tæskede bilist med koben

Uenigheder om bilkørsel fik en lastbilchauffør til at tæske en bilist med et koben.

Klokken havde kun lige placeret 10, da uenigheder om, hvordan man kører bil, fik en 33-årig lastbilchauffør til at overfalde en 41-årig mand med et koben.

Episoden fandt sted i går lidt uden for Hareskovby, hvor de to var holdt ind til siden og kommet alvorligt op at skændes omkring noget i trafikken. Under skænderiet går lastbilchaufføren tilbage til sin bil og henter et koben, som han gentagne gange slår den 41-årige mand med.

Chaufføren kørte efterfølgende fra stedet, og efterlod manden blødende med en flænge over øret, en flænge på underarmen og en hævet overarm.

En hurtig opklaring

Heldigvis for offeret var der adskillige vidner til stede, der både kunne yde assistance og notere oplysninger på lastbilen.

Det var derfor en nem sag for politiet, der efter forudgående aftale med den formodede gerningsmand kunne anholde ham uden yderligere dramatik på en rasteplads uden for Roskilde.

Den 41-årige fik talrige sting på skadestuden, og den 33-årige lastbilchaffør blev efter sin fremstilling i grundlovsforhør i Retten i Lyngby i dag løsladt. 

Anklageren ved Nordsjællands Politi kunne ikke komme nærmere ind på sagen, da den endnu ikke var afsluttet.

Opdateret klokken 14.45 med oplysninger om grundlovsforhøret.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik