Vejdirektoratet: Glatte veje overalt i landet

Uanset hvor i landet man kører ud, er der glat. Derfor skal man være ekstra opmærksom, siger Vejdirektoratet.

Fra Nordjyllands top til Falster bund - veje i stort set hele landet er berørt af sne- og sludfald fredag morgen. Det fortæller vagthavende ved Vejdirektoratet, Jakob Riis-Petersen.

- Der ligger sne og slud på vejene rundt omkring i landet, og det er stort set hele landet, der er berørt, siger han.

Derfor har Vejdirektoratet sendt alle hjælpemidler på banen.

- Alle køretøjer, som vi har til rådighed i forbindelse med snerydning, er ude og køre for at sikre, at danskerne kan køre på nogenlunde sikre veje.

- Men der er glat mange steder, så man skal være ekstra opmærksom og tage af sted i god tid, når man kører ud i dag, siger Jakob Riis-Petersen.

Desværre har flere billister allerede taget turen ud i grøften eller ind i autoværnet på grund af de glatte trafikforhold.

- Der har allerede været en del ulykker, og det er igen spredt over hele landet. Så der er ikke et særligt område, der er berørt, siger vagthavende.

Helt konkret melder Vejdirektoratet om et uheld på Herningmotorvejen omkring Pårup, et på den østjyske motorvej ved Hedensted, et på den nordjyske motorvej ved Haverslev, et på den fynske motorvej ved Odense, samt et på Vestmotorvejen ved Slagelse.

- Så der er lidt at se til i øjeblikket. Derfor vil vi anbefale, lige meget, hvor i landet, man bevæger sig ud, at man kører ekstra forsigtigt, siger Jakob Riis-Petersen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik