Vejdirektoratet efter storm: Det ser normalt ud igen

Slukkede trafiklys, dinglende lamper samt grene og skilte på vejene vidner dog om stormens hærgen.

Der er farbart på de fleste veje, trafikken kører og alle broer er åbne.

Sådan lyder meldingen fra Vejdirektoratet tidligt tirsdag morgen efter den voldsomme efterårsstorm, der lukkede store dele af Danmark i løbet af mandagen.

- Status er, at trafikken igen kører, som den skal. Vinden er aftaget, så det er for så vidt en normal dag, fortæller Anders Bach Sørensen fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter.

- Man skal dog være opmærksom på, at der kan ligge mindre vragdele og tabt gods ude på vejene. Det være sig for eksempel grene og skilte.

- Derudover skal man være opmærksom på lyskryds, der er slukket, og lamper, der hænger og dingler i kabler. Men ellers så ser det helt normalt ud. En fornuftig dag, siger Anders Bach Sørensen.

Han fortæller, at det har været en rigtig travl nat, hvor der har været en masse opkald og mange opgaver.

- Men der er blevet taget fat på de opgaver, der er kommet ind løbende, og så har man fået ryddet op i løbet af natten. Så nu skulle der være fint og farbart de allerfleste steder, lyder det.

På Øresundsbroen meldes der om kraftig sidevind, og det betyder, at billister skal være opmærksomme. Men der er ikke restriktioner på køretøjer, der gerne vil krydse broen til og fra Skåne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik