Vejby: Endnu en mand varetægtsfængslet

En 29-årig mand er varetægtsfængslet for et hjemmerøveri i et sommerhus i Vejby i oktober. Dermed er to mænd nu sigtede i sagen.

Retten i Helsingør har bag lukkede døre varetægtsfængslet en 29-årig mand, som er sigtet for at have begået et hjemmerøveri mod to udenlandske forretningsmænd i et sommerhus i oktober.

"Manden er fængslet frem til 3. december. Han nægter sig skyldig," oplyser Michael Gammel, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Manden blev anholdt i Sverige i et skovområde omkring 20 kilometer fra Växjö. Fredag blev han udleveret til Danmark. En 22-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i samme sag, og politiet udelukker ikke, at der kan komme flere anholdelser.

Røveriet fandt sted 18. oktober i et sommerhus i Vejby i Gribskov Kommune. Her blev de to forretningsfolk opsøgt af to gerningsmænd. Den ene var bevæbnet med en kniv, mens den anden havde et jagtgevær med sig. Ofrene blev bundet med ledninger. Mens den ene gerningsmand holdt vagt ved forretningsmændene, kørte den anden til Helsinge, hvor han forsøgte at hæve penge på ofrenes kreditkort. Politiet mistænker den 29-årige for at være den af røverne, der forsøgte at misbruge kreditkortene.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik