Vejarbejder påkørt: Nægtet politianmeldelse

René Lynge blev påkørt af en bil, da han var igang med at afspærre i forbindelse med et vejarbejde i Hørsholm. Men da han ville politianmelde episoden, fik han en overraskende besked.

Vejarbejderen René Lynge var ved at sætte afspærring op i forbindelse med et vejarbejde i krydset mellem Rungstedvej og Frederiksborgvej i Hørsholm, da han blev ramt af en bil, der kørte forbi ham.

 - Jeg blev sindssygt forskrækket. Man skal jo passe på, siger René Lynge, til Frederiksborg Amts Avis.

Han blev ramt  af bilens sidespejl, men alligevel fortsatte bilisten i høj fart over krydset uden at stoppe.

En kvinde i en bagvedkørende bil var dog vaks, og noterede nummerpladen på den bil, der havde ramt René Lynge.

Men da René Lynge ville anmelde episoden til Nordsjællands Politi, fik han sig en overraskelse, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- De ville ikke tage imod anmeldelsen, når vi ikke havde kontaktoplysninger på det vidne, der havde noteret nummerpladen. Det er helt vildt frustrerende ikke at blive taget alvorligt af politiet i sådan en situation, siger han.

Nordsjællands Politi erkender, at sagen godt kunne have været forfulgt uden kvindens kontaktoplysninger.

- Man kan godt anmelde et forhold, uden at man har de oplysninger. Hvad politiet derefter gør ved det, afhænger selvfølgelig af en konkret vurdering af, om bilisten bevidst er kørt fra stedet, eller om der simpelthen kan være tale om, at bilisten ikke har opdaget, at vedkommende har ramt noget, siger Anders Schüt, politikommissær i Nordsjællands Politi, til avisen.

Nordsjællands Politi vil derfor nu tage kontakt til René Lynge og følge op på sagen.

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik