Vejarbejde og togbusser: Her bliver påsketrafikken en udfordring

Ud- og indrejsende skal væbne sig med tålmodighed i påsketrafikken på udvalgte strækninger. Særligt onsdag og Skærtorsdag bliver travle.

Længere nede i artiklen kan du se et kort over de strækninger, hvor påskerejsende skal forvente længere rejsetid.

Har man påskefrokostplaner i provinsen, togtur til Frederikssund eller måske en sommerhustur i Nordsjælland, skal man som rejsende væbne sig med tålmodighed.

Der kommer nemlig til at være trafikale udfordringer i påsken i dele af TV 2 Lorrys sendeområde.

Fra i morgen lørdag igangsættes arbejde på nogle af områdets travleste strækninger.

Blandt andet udfører Vejdirektoratet et vejarbejde på Køge Bugt motorvejen, mens Banedanmark laver sporarbejde på Frederikssundbanen. 

Herunder har vi samlet en oversigt over de områder, hvor man skal forventet forlænget rejsetid i påsken.

Her skal man forvente forlænget rejsetid i påsken

  • Togbusser mellem Frederikssund og Valby

Du skal med togbus i stedet for S-tog på linje C og H mellem Frederikssund og Valby i påskedagene på grund af omfattende sporarbejde på Frederikssundbanen. S-togene kører ikke fra onsdag aften den 28. marts og til og med mandag den 2. april.

 
  • Togbusser mellem Dyssegård og Buddinge

Der kører ikke s-tog på strækningen mellem Dyssegård og Buddinge fra mandag den 26. marts tidligt om morgenen til cirka klokken 18 2. påskedag den 2. april. I stedet skal man med togbus. Du kan ikke have din cykel med i togbussen.

 
  • Vejarbejde på Køge Bugt motorvejen

Fra lørdag den 24. marts til mandag den 2. april er der planlagt vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning mellem Greve S og Karlslunde Rasteplads. Det vil give forsinkelser i eftermiddagsmyldretiden. Særligt onsdag eftermiddag forventer Vejdirektoratet, at det vil påvirke trafikken med en forlænget rejsetid på op til 45 minutter, da myldretidstrafikken og ferietrafikken skal samme vej. Skærtorsdag er der risiko for forlænget rejsetid særligt om formiddagen.
 
  • Sommerhustrafik mellem Hornbæk og Tisvildeleje og ved Hillerødmotorvejen

Der forventes at være forlænget rejsetid og tæt trafik på strækninger omkring sommerhusområder. Vejdirektoratet forventer tæt trafik på rute 237 mellem Hornbæk og Tisvildeleje særligt på udrejsedagene onsdag og torsdag den 28. og 29. marts samt på hjemrejsedagene 1. og 2. april. Direktoratet forventer også, at der er tæt trafik på Rute 16 Hillerødmotorvejens forlængelse på samme datoer.



Kilde: DSB og Vejdirektoratet

Herunder har vi optegnet, hvilke strækninger, der er forlænget rejsetid på i påsken:


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik