Fængslet for drabsforsøg: Derfor slog 53-årig kone med hammer

53-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg på sin hustru.

En 53-årig mand fra Helsingør er blevet varetægtsfængslet til den 11. august 2017, efter han fredag formiddag overfaldt sin 59-årige kone i forbindelse med en uenighed mellem dem i hjemmet. Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Manden er lørdag morgen fremstillet i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab efter straffelovens §237 ved at have slået sin hustru adskillige gange i hovedet og ansigtet med en hammer. 

​Offeret, mandens kone, fik blandt andet kraniebrud og en fraktur på højre øjenhule. Hun blev fredag fløjet til behandling på Rigshospitalet, hvor læger umiddelbart vurderede, at hun havde været i livsfare, som følge af overfaldet. Senere fredag blev det oplyst, at kvinden nu er uden for livsfare. 

Ville skåne hustru

Ifølge Nordsjællands Politi forklarede den anholdte ved grundlovsforhøret, at han ville skåne sin hustru for at blive ked af det, når de skulle flytte fra deres hjem som følge af økonomiske problemer, som han gennem længere tid havde holdt skjult for hustruen. 

Anklager Henrik Prien-Larsen fra anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi oplyser, at den 53-årige erklærede sig skyldig i forhold til sigtelsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik