Vanviddet fortsætter: Fire biler brændt af i nat

Politiet oplyser, at ingen beboelsesejendomme har været i fare denne gang. Københavnere opfordres til at holde øjne og øre åbne.

Københavns Politi er sent lørdag aften og i løbet af natten til søndag rykket ud til i alt fire bilbrande fire forskellige steder i hovedstaden.

Den første anmeldelse indløb klokken 23.56, hvor en bil var blevet antændt i Blågårdsgade på Nørrebro. Klokken 00.32 var den gal i Skolegade i Valby, hvor endnu en bil var brudt i brand.

Blot otte minutter senere fik Københavns Politi en anmeldelse om en bilbrand fra Vognmandsmarken på Østerbro.

Og tidligt søndag morgen klokken 05.27 blev Københavns Politi kaldt ud til endnu en brændende bil - denne gang på Hedegaardsvej på Amager.

Alle biler er mere eller mindre udbrændte, men den centrale vagtleder oplyser til TV 2 Lorry, at ingen beboelsesejendomme eller lignende har været i fare denne gang. 

- På en parkeringsplads kan alene varmeudviklingen antænde en bil mere, så vi vil selvfølgelig opfordre beboerne til at tage kontakt, hvis de observerer noget mistænkeligt - det kan være folk med benzindunke på mærkelige tidspunkter og steder, siger han. 

Vagtlederen kan ikke oplyse, hvorvidt der er tale om den samme gerningsmænd eller flere forskellige.

- Jeg kan geografisk og tidsmæssigt næsten udelukke, at det er samme gerningsmand, men jeg kan ikke være sikker på noget. Vi er selvfølgelig ude og sikre spor og tale med vidner. Folk må endelig ringe en gang for meget end for lidt, siger han. 

Bilafbrændringerne er ikke sket i nærheden af gerningsstederne fra natten til lørdag, hvor politi og brandvæsen også måtte rykke ud - hele fem gange. 

Hvorvidt, det er gerningsmænd fra lørdag morgen, der har været på spil igen søndag morgen, er også  uvist.

- Vidner har både sagt, at de har set én og flere personer. 

Politiet kan kontaktes på telefon 33 14 14 48


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik