Lotto-vinder forærer sin mor drømmegave: ”Hun har altid været der”

En mand i starten af 30’erne fra Københavns Kommune blev for nogle uger siden den heldige vinder af ikke mindre end 20 millioner.

- Hun har altid været der for mig og har altid drømt om at have sin egen lejlighed. Så det skal hun selvfølgelig have. Så hun går og kigger nu og er så glad.

Sådan lyder ordene fra en mand i 30’erne fra København, der for nogle uger siden vandt svimlende 20 millioner kroner på førstepræmien i Lotto.

De mange penge vil manden blandt andet bruge på sin mor, fortæller han til Danske Spil. Han vil dog også gene forkæle sig selv. Blandt andet med et hus og et nyt luksusur.

- Jeg selv vil gerne have et hus på et tidspunkt, men det er ude i fremtiden. Her og nu skal jeg bare ind til Poul Klarlund og se på et Rolex. Det har været en drøm længe at få et fedt ur. Men jeg havde aldrig troet, jeg skulle få råd til det, siger han i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

quote Først gik jeg helt i chok og tænkte, at jeg måtte holde det for mig selv

Lotto-millionær fra København

Gik helt i chok

Manden, der ønsker at være anonym, sad sammen med sine venner, da han opdagede, at han havde vundet.

- Først gik jeg helt i chok og tænkte, at jeg måtte holde det for mig selv. Men det kunne jeg slet ikke. Jeg måtte jo have nogle andre øjne på for at sikre mig, at jeg ikke havde set forkert, siger og fortæller endvidere, at vennerne var hurtige til at snuppe en del af gevinsten:

- De sagde, at de syntes, jeg skulle bestille en rejse til os alle sammen. Så det gjorde jeg med det samme. Det er simpelthen så fantastisk at have mulighed for at fejre gevinsten med mine bedste venner på den måde.

Manden understreger dog, at han ikke er typen, der kan lide at blære sig og vise sig frem. Så selvom han også skal have en ny bil, skal det bare være en fornuftig - men ikke for prangende en af slagsen.

Den heldige vinder har heller ikke tænkt sig at ændre sit liv radikalt på grund af gevinsten.

- Jeg kunne jo godt gå direkte ind og sige op på arbejdet, men det vil jeg ikke gøre mod min chef. Han har støttet mig i mange situationer gennem mit liv, så jeg vil ikke sætte ham i problemer i en tid, hvor der er rigtig travlt. På sigt vil jeg dog gerne læse videre, så jeg en dag kan starte min egen virksomhed. Jeg har jo så mange muligheder nu. Det er simpelthen så fedt, siger den heldige vinder.

Ægteparret Leif og Aase Sommer fra Nordsjælland vandt forrige år 114 millioner kroner i Eurojackpot. De stod efterfølgende frem og fortalte, hvad de drømte om at bruge pengene på. Nedenfor kan du gense TV 2 Lorrys indslag med det heldige ægtepar.

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik